Malzemeler
200 g tavuk but (Kemiksiz ve kuşbaşı doğranmış)
50 g arpacık soğan (İri doğranmış)
20 g tereyağı
10 g sarımsak (İri doğranmış)
50 g domates (İri doğranmış)
30 g yeşil biber (İri doğranmış)
15 g kırmızı kapya biber (İri doğranmış)
20 g kültür mantarı (İri doğranmış)
1 adet defne yaprağı
Tuz
Karabiber
Kırmızı tatlı biber
Kuru kekik
Su
Tavuk Güveç Nasıl Yapılır?
O kadar malzemeden sonra çok karışık bir yapım süreci beklemeyin. Tavuk Güveç yapmak Bimeks Turbomeks ile gerçekten çok kolay. Bütün malzemeyi bir kabın içinde karıştırdıktan sonra bir güvece alın ve üzerini folyo ile kapatarak Bimeks Turbomeks'inize koyup 180°'de pişirin
Yorumlar
Yorum Gönder